Percaya atau tidak, packaging produk anda sebenarnya menjadi 40% faktor pembeli membeli produk anda. Dan selebihnya adalah jenama dan juga testimoni produk tersebut. Bagaimana bagus sekalipun produk kosmetik/suppliment anda, kalau packaging tidak menarik, mungkin mood pembeli nak membeli produk anda pun akan menjadi lemau. “Ye ke produk ni bagus? Packaging macam tu je….

Di Botol Anggun, kami ingin membantu pelanggan kami dan bersedia memberikan khidmat nasihat mengenai jenis dan material botol, bekas dan pum yang bersesuaian dengan produk pelanggan kami. Kami pakar dalam membantu anda untuk mendapatkan botol/bekas kosmetik yang mengikut citarasa anda dengan harga yang menarik. Ianya akan lebih memudahkan pelanggan membuat pilihan botol/bekas yang menepati citarasa dan kehendak mereka serta dapat menarik perhatian sasaran pelanggan mereka apabila produk mereka dipasarkan.

Kami bukan sahaja memberikan khidmat nasihat ini secara percuma, malah membantu segala permasalahan yang dihadapi pelanggan kami melibatkan botol/bekas yang dibeli. Kami akan membantu troubleshoot permasalahan jika ada sehingga pelanggan berpuashati. Staf-staf kami adalah staf terlatih dan telah terlibat secara langsung dalam proses pembungkusan produk selama lebih tiga tahun. Mereka amat mengetahui permasalahan yang biasa dihadapi oleh pemilik produk dan bersedia berkongsi maklumat dalam mengatasi segala permasalahan yang ada. Kami telah membantu lebih dari 500 pelanggan sejak 2015, anda bila lagi??

Kami pakar dalam membantu anda untuk mendapatkan botol/bekas kosmetik yang mengikut citarasa anda dengan harga yang menarik

Ingin Hubungi Kami?

Ingin bercakap dengan salah seorang perunding pembungkusan kami melalui telefon? Sila isi maklumat anda dan kami akan hubungi anda dengan segera. Anda juga boleh email kami juga.