Category Archives: Servis

Silk Screen Printing Malaysia Untuk Botol Produk

silk screen printing

Penggunaan silk screen printing di Malaysia semakin popular digunakan di dalam industri percetakan dan pembungkusan produk. Ternyata ia menghasilkan kualiti percetakan yang terunggul. Percetakan jenis silk screen printing ini telah diguna pakai lebih daripada 100 tahun lamanya di seluruh dunia. Ianya digunapakai bagi percetakan produk sama ada percetakan baju, tote bag, tiles, papan, kayu, bungkusan […]

Door To Door Ship Forwarding

Kami dari M’Faz Shipping Agent menyediakan perkhidmatan penghantaran apa jenis barangan anda dari China ke Malaysia, Thailand ke Malaysia dan Indonesia ke Malaysia (Door to Door Ship Forwarding) Kami merupakan shipping agent yang berpengalaman lebih dari 3 tahun dan berstatus Bumiputra. Dah ramai client yang ambil servis kami antaranya, A2Y Glass dan Plastics Supplier, dan […]

Mencetak Tarikh Luput

Mencetak tarikh luput pada produk adalah salah satu perkara penting yang perlu dipatuhi oleh pemilik produk terutamanya produk makanan bagi memastikan keselamatan pengguna. Agensi kerajaan yang berkaitan keselamatan makanan dan undang – undang yang berkaitan mempunyai huraian dan keperluan penandaan tarikh pada produk makanan demi keselamatan pengguna. Tarikh luput adalah tempoh masa sesuatu produk makanan […]

Rekaan Logo & Silk Screen Printing

Sayang la…botol produk dah cantik tapi masih guna label sticker untuk tunjukkan jenama anda? Tahukah anda, botol produk yang cantik dan menarik adalah bila jenama anda terus boleh print di bahagian botol produk membuatkan botol produk anda kelihatan lebih eksklusif dan lebih nampak outstanding berbanding pesaing anda. Kami boleh membantu anda untuk membuatkan botol produk […]

Pembungkusan

Pernah tak anda mengalami masalah dalam proses pembungkusan produk anda? Atau pernah tak anda mengalami masalah dengan pihak pengeluaran berkenaan dengan produk packaging anda yang tak kemas? Atau anda mencari pengilang yang boleh membantu anda dalam proses packaging produk anda? Usah risau lagi.. kami boleh membantu anda. Bagaimana? Kami mempunyai mesin pembungkusan yang terkini seperti: […]

Membekal Botol Plastik Dan Bekas Kosmetik

ANDA OWNER PRODUCT? ATAU OEM PRODUCT FOUNDER? SEDANG MENCARI PEMBEKAL BOTOL PLASTIK / BEKAS KOSMETIK BUMIPUTRA DENGAN HARGA MURAH? Sekiranya Ya, anda berada di tempat yang betul. Dulu kami dikenali sebagai A2Y Glass & Plastic Supplier yang telah membantu lebih daripada 1000 usahawan produk sejak tahun 2015. Kami adalah satu-satunya syarikat Bumiputera yang membekalkan bekas […]

Khidmat Nasihat

Percaya atau tidak, packaging produk anda sebenarnya menjadi 40% faktor pembeli membeli produk anda. Dan selebihnya adalah jenama dan juga testimoni produk tersebut. Bagaimana bagus sekalipun produk kosmetik/suppliment anda, kalau packaging tidak menarik, mungkin mood pembeli nak membeli produk anda pun akan menjadi lemau. “Ye ke produk ni bagus? Packaging macam tu je…. Di Botol […]